Telefon: +381 11 2341 437

Jastuci

Kao i kvalitetna posteljina, jedna od najvažnijih stvari za dobar san jeste imati kvalitetan jastuk. Međutim, na tržištu se u ponudi mogu naći različite vrste jastuka, pa može biti prilično nezgodan posao izabrati baš onaj koji je najbolji za vas.

Mnogi ljudi imaju svoj omiljeni jastuk. Neki vole običan ravan jastuk, drugi malo krupniji i ispunjeniji, neki vole anatomski jastuk. S obzirom da najbolji jastuk za vaš san možda nije onaj na koji ste navikli, potrebno je neko vreme probati bilo koji novi jastuk, da bi videli da li vam baš taj odgovara.

 


Prvo što treba da odredite jeste koji je vaš najčešći način spavanja. Da li spavate na leđima, sa strane ili na staomaku. Način na koji spavate je veoma važan u određivanju odgovarajućeg jastuka. Oni koji najviše spavaju sa strane treba da potreže jastuk koji obezbeđuje da glava i ramena budu u pravilnom položaju koji ne krivi vrat. Ako imate problema za bolovima u vratu ili leđima, anatomski jastuk je verovatno ono što vam treba. Razmotrite takođe i veličinu jastuka, jer mnogi jastuci dolaze u raznim veličinama.

Mnogi će pomisliti da je kupovina dobrog jastuka skupa investicija, to ne mora da znači da će pravi jastuk za vas, onaj koji vama najviše odgovara, biti najskuplji. Zato je važno da odredite vaš stil spavanja i potreba pre nego krenete u kupovinu jastuka. Sledeći navedene savete u ovom tekstu i imajući u vidu vaš način spavanja, na pravom ste putu da izaberete savršeni jastuk za vaše potrebe koji će u kombinaciji sa kvalitetnom posteljinom biti savršen spoj za kvalitetan san.

Usled nepravilnog položaja u toku sna mišići se grče kako bi podupreli kičmu na lumbalnom i vratnom delu. To stvara neprijatan bol i smanjenu pokretljivost. Za to postoji rešenje, a to je memory pena koja se prilagođava obliku tela i na taj način pruža prirodnu potporu telu, odmor je opušteniji, poboljšava se cirkulacija i smanjuje potreba za okretanjem i pronalaženjem idealnog položaja u toku sna.

“DELTATEKS” Vam nudi sledeći izbor jastuka:

 

 


JASTUK EKO

Antiasmatični i antialergijski jastuk
Za osobe koje traže vrhunski jastuk. Svima je potrebna zdrava i udobna potpora za vrat i glavu tokom sna. Stvorili smo za vas jastuk.Od finog pamučnog platna punjen silikonizovanim kuglicama.
Za one koji pate od alergija ovaj jastuk će svojim sastavom i mogućnošću pranja biti najveći saveznik vašem zdravlju.

Vaš san je na sigurnom mestu!                                                 

Sirovinski sastav:
Navlaka: INLET PAMUK 100%
Punilo: PES SILIKONIZOVANO VLAKNO 100%

Dimenzije:
40X60
50X70
60X80


JASTUK MEMO

Jastuk za vašu glavu i vrat, vrhunskog kvaliteta, pružiće vam osećaj prijatnosti, zdrav i prijatan san. 
Ispunjen viskoznom memorijskom penom, sa izvrsnim svojstvom prilagođavanja i oblikovanja, menja svoju formu u skladu sa težinom i konturama vašeg tela a u isto vreme prilagođava se vašoj telesnoj temperaturi. Izuzetno prijatan za odmor, dizajniran tako da daje maksimalnu podršku u predelu vaše glave i vrata. 
Savršen komfor tokom cele noći!                              

Sirovinski sastav:
Navlaka: INLET PAMUK 100%
Punilo: KUGLICE MEMORY PENE

Dimenzije: 
40X60 
50X70 
60X80


JASTUK MIKROFIBER

Štepani jastuk. Vrhunski udoban, prijatan, izdržljiv, mekan...
Idealna podrška za vrat dok spavate.Vaš nedostatak dobrog sna može da budezbog jastuka! Jastuk može da bude uzrok bola u vratu, alergije, glavobolje i gubitka sna.
Zamislite buđenje uz osećaj svežine!

Sirovinski sastav:                                                                   
Navlaka: MIKROFIBER POLIESTAR 100%
Punilo: SILIKONIZOVANI POLIESTAR 100%

Dimenzije: 
40X60
50X70
60X80


JASTUK LIO

Sirovinski sastav:                                                     
Navlaka: PAMUČNO PLATNO PAMUK 100%
Punilo: SILIKONIZOVANI POLIESTAR 100%

Dimenzije: 
40X60
50X70
60X80